Anbefalinger -

Bedre nattesøvn og 7 kilo lettere

“Jeg har i november måned været på Iva’s 2 Ugers Livsforandrings Program.

De første 2 uger bestod i at trappe ned for kaffe, sodavand, mælkeprodukter, sukker og brød. Det gik rigtig fint. Derefter de 2 Ugers Livsforandrings program. Man får opskrifter at følge hver dag.  Det var ikke hver dag jeg fulgte opskrifterne til punkt og prikke, og nogle gange skiftede jeg nogen ingredienser ud med andre, og det gik fint.

Jeg fik mere energi, for jeg blev mere træt om aftenen og gik omkuld omkring kl. 22-23, hvor jeg før kunne gå i seng mellem 24-1. Mit humør blev også meget bedre, og jeg tabte mig i alt ca. 7 kg!

I dag har mine smagsløg ændret sig, så jeg drikker ikke kaffe længere, og jeg har heller ikke lyst til rødvin og mælkeprodukter.”

Alice Harmurkesen

 

Tillid til en 10 kilo lettere krop med mere modstandskraft 

“Jeg kontaktede Iva, da jeg igennem længere tid havde overvejet at få en personlig træner til at vejlede mig om træning og kost.

I hele mit voksne liv har jeg været overvægtig. Jeg har i mange år haft tendens til stress og angst. I min familie er der livsstilsygdomme som diabetes og forhøjet kolesterol. Jeg var motiveret til at få en stærkere krop og et sundere og mere positivt sind.

Her 6 måneder senere er jeg godt på vej!

I mine første måneder med personlig træning hos Iva, lagde vi vægt på stressreducerende øvelser. Det gav mig ro, teknik og styrke. Iva arbejder med det hele menneske, og det har gjort stort indtryk på mig at opdage, hvor vigtigt det er, at kroppen forstår de ændringer, der sker. At arbejdet hen i mod en sundere krop også handler om nervesystemet, hjernen og hormonerne. Vejrtrækning, ro og gentagelser er lige så vigtigt som sved på panden.

Jeg valgte at følge Ivas kostprogram, og det var på en gang meget nemt og ekstremt svært. Jeg troede, det sværeste ville være at følge kostplanen, men det sværeste var i virkeligheden den mentale del. Jeg var udfordret psykisk, men Iva var med hele vejen, så vi kunne snakke om, hvad der skete i min krop og i mit sind.

Jeg er nu i en krop,  der er 10 kg lettere og adskillige centimeter mindre. Min blodsukker er stabilt, og mit forhold til mad er ændret markant. Jeg har fået mere overskud både på mit arbejde og privat. Og jeg oplever, at jeg er mere modstandsdygtig overfor udfordringerne i en til tider stressende hverdag.

En kollega spurgte for nyligt til mit vægttab: “ Hvad er dit mål?” Mit svar viser noget af det vigtigste, jeg har fået med mig i forløbet hos Iva: “Jeg har ikke noget mål. Jeg har tillid til, at min krop ved, hvad der er godt. Så længe jeg lytter til det, behøver jeg ikke have noget mål”.

Camilla Heurlin