Lill2

Mor, du skal altså se og få dig en personlig træner”. Rådet var min datters, for hun havde fået nok af at se på mine forsøg på at lave planke og squats. Og jeg var godt træt af tilbagevendende og irriterende småskader af at løbe, selv om jeg hverken løber særligt langt eller hurtigt. Jeg elsker bare den friske luft, og det er mit mål at kunne vandre og løbe i naturen, til jeg bliver 100 år – og uden at det gør ondt i knæ, ryg eller nogen andre steder! Min datters råd fik mig til at indse, at jeg ikke kunne rette op på mine fejlfunktioner og manglende muskler som fritgående i et fitnesscenter og ved at se på Youtube øvelser. Og jeg kunne jo også selv mærke, at det bare blev ved med at gøre ondt.

Det er godt halvandet år siden, jeg ringede til Iva. Hun har siden transformeret min tillid til min krop, og hvad den kan klare, fuldstændigt. Nu tror jeg på, at jeg kan nå mit mål! Iva har et nyt træningsprogram klar til hver gang, jeg kommer, der er præcist tilrettelagt efter, hvor langt jeg er nået. Og der bliver altid justeret og gået et trin tilbage, hvis det er det, der skal til. Så jeg har aldrig ondt nogen steder efter fem kvarters koncentreret træning hos Iva, heller ikke når hun presser mig. Det er en helt ny fornemmelse i forhold til, hvordan jeg havde det tidligere, når jeg gik til den i et træningscenter. Jeg er blevet meget klogere på, hvordan jeg træner rigtigt selv, og er blevet strammet op og har fået flere muskler. Og det bedste ved det hele er, at det kan blive meget bedre endnu!

Personlig træning koster en hel del mere end et klippekort til et fitnesscenter, ja. Men hvorfor skal jeg behandle mig selv dårligere end min bil? Den kommer jo også til en professionel, så den kører optimalt. I øvrigt skal jeg holde meget længere end bilen, og jeg har ikke tænkt mig, at jeg skal have udskiftet nogen reservedele. Og jeg er overbevist om, at træningen hos Iva, er det bedste jeg kan gøre for at undgå det.

Lill Heidebo, 56 år

Da jeg for et år siden begyndte at træne (personlig træning) hos Iva, var min dagligdag præget af mange smerter dag og nat. Efter en skiulykke for over 20 år siden, og deraf mange knæoperationer, samt kronisk bækkenløsning efter graviditet, havde jeg i mange år ikke haft et normalt bevægelsesmønster. Jeg gik lidt skævt, hvilket ryg og nakke kompenserede for med tiltagende smerter til følge. Jeg kunne ikke længere gå i almindeligt tempo, kunne ikke gå ret lang tid ad gangen og følte mig efterhånden som en 90-årig når jeg gik på gaden.Jeg har gennem årene prøvet mange forskellige træningsformer, men til trods for det gik det jævnt ned ad bakke.

Først med Iva som personlig træner oplever jeg virkelig markant bedring i hele kroppen. Iva ser og justerer på hver en lille bevægelse – retter de skævheder i øvelserne, som jeg ikke selv bemærker. Tilpasser øvelserne specifikt til min krop, så jeg i langt tid f.eks. skulle smidiggøres i den ene side af kroppen men styrkes i den modsatte side.

Det er en træning der hele tiden er i udvikling og jeg kan nu udføre øvelser og dagligdagsting, jeg ikke havde turde drømme om at kunne komme til at gøre igen. Jeg går nu i normalt tempo, kan nemt gå en times rask gåtur, kan tage trapperne i almindeligt tempo – føler mig stærk! Hvor jeg før havde konstante smerter i store dele af kroppen, og ikke kunne huske hvornår jeg sidst havde sovet en nat igennem uden smerter, har jeg nu kun smerter ind imellem. Det præger hele min livskvalitet, idet daglige gøremål hjemme og på arbejdet, der før var uoverskuelige, nu igen er til at udføre.

Tak Iva, fordi du er så kompetent og vidende om kroppens funktioner og hvordan man træner dem på bedste vis. Du holder altid både dit og mit fokus, så jeg får det optimale ud af træningen. ”Blod, sved og tårer” – resultatet er det hele værd!

Ulla Bach, lærer, 48 år – Ågerup – Roskilde

Jeg har nu været i gang med Iva og Valerias fantastiske Boot Camp i 4 uger og det virker! Begge trænere er professionelle og erfarne undervisere mht. fysisk træning og kostvejledning. Deres viden er stor og meget motiverende, både fysisk og psykisk – det er hårdt – men det er ikke kun til træning, at resultaterne kan mærkes, også uden for træningssalen i hverdagen virker deres metoder. Jeg kan varmt anbefale, at du tilmelder dig deres næste Boot Camp – glæder mig til mine sidste 4 uger.

Trine Suhr Andersen, studievejleder, 56 år

Jeg har igennem en periode fulgt Iva`s træningshold. Iva er super faglig dygtig og har en smittende energi. Hun formår virkelig at motivere deltagerne.

Træningen er styrke og balancebetonet. Jeg har endnu ikke mødt nogle svære serier der som mand kan være svære at huske/følge,og man finder rimeligt hurtigt en form for logik i fremgangsmåden. Jeg kan varmt anbefale at deltage på hendes hold.

Morten Sjørslev

Jeg har trænet hos Iva i ca. 15 år og har aldrig mødt en instruktør der er så fagligt kompetent, professionel og engageret som hende.

Et træningsprogram hos Iva bliver aldrig kedeligt og varieres altid fra træning til træning.

Jeg anbefaler alle jeg kender der ønsker at træne, at gå hos Iva og selvom vi er mange der har fulgt Iva igennem mange år, der er plads til nye.

Mette Vedsmand