Da jeg startede hos Iva var min træning på stand-by på grund af en skulderskade. Det er jo ikke godt, når man er en årgang 50´erne, så da min kone, der har trænet hos Iva i mange år fortalte, at nu var der et nyt hold, så sprang jeg til. Det har jeg ikke fortrudt. Vi er 12 på holdet, og der bliver taget hensyn til alles formåen.

Og så er der en fantastisk ånd på holdet, som gør, at man glæder sig til næste træning!

Kim Pedersen, Roskilde

Jeg startede hos Iva på et fire ugers træningsforløb med fokus på core træning.

Jeg fandt hurtigt ud af, hvor effektivt det er, som et godt supplement til min cykling og løb.

I en hverdag med stillesiddende arbejde på kontor, er det utrolig vigtigt at få strammet overkroppen op, og et fitnesscenter med maskiner og store vægte er ikke lige mig!

Hos Iva får jeg en personlig træner på et hold med max 12 personer. Iva fokuserer på korrekt træning for at undgå skader, og hun er samtidig en god indpisker, som sikrer høj træningsmoral. Som bonus kan jeg glæde mig over også at have forbedret mine løbetider.

Jeg kan varmt anbefale andre at træne her.

 

Mikael Eriksen, Roskilde

Jeg startede hos Iva for to måneder siden, og jeg er blevet helt afhængig af træningen. Jeg fik en løbeskade et halvt år før jeg startede, og trods mange behandlinger hos fysioterapeut hjalp det først, da jeg begyndte hos Iva. Jeg har virkeligt fået styrket mit coremuskulatur. Jeg kunne allerede mærke forskel efter et par gange. Jeg troede ikke det var muligt, men det er det! Jeg har fået et klart bedre løb, en fantastisk kropsholdning, og min løbeskade er væk! Jeg kører fra Greve 2-3 gange om ugen, da jeg simpelthen ikke vil undvære de effektive træningstimer hos Iva. Jeg har aldrig før fundet nogen, der er så dygtig som Iva.

 

Kristina Lerche, Greve

De 10 sessioner 1:1 hos Iva som min personlige træner, er det bedste jeg har gjort for mig selv! Og jeg vil anbefale alle, der træner hos Iva at starte med 1:1 sessioner, da det er et fantastisk fundament for den videre træning. Selv om jeg kun har været i gang i nogle måneder, har jeg fået det så godt og opnået en styrke, jeg ikke troede muligt. Iva har en enestående evne til at formidle sin viden, og jeg har lært meget af hende, selv om jeg i forvejen har en uddannelse i både fitness og pilates!

Jeg begyndte hos Iva på grund af konstante smerter og tilbagevendende skader, når jeg startede med løbeprogrammer eller anden sport – selv på begynderniveau. Jeg døjer med både scoliose og foroverbøjet bækken. Det har givet mig en forkert kropsholdning, så jeg i årevis har haft nakke- og lændeproblemer. Det har kostet mig mange penge til kiropraktor, fysioterapeut, massører m.v. – og ikke mindst til en masse smertestillende medicin.

Så jeg var skeptisk ved at kontakte en personlig træner, da jeg allerede havde brugt mange penge hos “specialister”, uden at det havde hjulpet. Det er svært at acceptere at leve med smerter, når man selv er uddannet fitness- og pilatesinstruktør. Så “burde” man jo være i stand til at træne og bevæge sig korrekt!

Da jeg kontaktede Iva, følte jeg, at min krop var slidt op, og jeg var på det tidspunkt også af andre årsager så nedkørt, at jeg græd på vejen derhen. Men hos Iva blev jeg modtaget med rummelighed, forståelse, varme og den opmuntring der skulle til, for at jeg genfandt min indre styrke. Iva´s analyse af min fysik kortlagde alle skavanker og udfordringer, der skulle arbejdes med. Og Iva gjorde det klart, at jeg skulle høre efter og arbejde ud fra hendes plan!

Og det er her Ivas kompetencer virkeligt kommer til sin ret. Iva forklarer bedre end nogen anden lærer, jeg har haft, hvorfor der er smerter et sted, hvilke muskler der er på overarbejde, og hvilke der er inaktive. Og pludselig forstod jeg, hvorfor mine ømme muskler ikke skulle strækkes, men releases. Tingene gav pludseligt mening. Resultaterne der kommet kom gradvist, for når jeg tænkte om en øvelse, at ”det her er da piece of cake – jeg er klar til næste trin”, så blev jeg guidet af Iva til at forstå, at det her trin var en forudsætning, der skulle på plads, før vi kunne gå videre.

Ivas programmer indeholder altid fornyelse og progression, så det aldrig bliver kedeligt. Tværtimod er jeg blevet så motiveret, at jeg stort set hver dag laver hjemmeøvelser med Ivas opmuntrende stemme i baghovedet! Jeg er nu fortsat med personlig træning på hold, og det er super fedt at være sammen med andre, der alle er motiverede og inspireret af Iva.

Selv om vi er 12 på holdet, observerer Iva ALTID, hvor du er med den enkelte øvelse. Så progressionen i øvelserne er aldrig bare et skema eller et standardprogram, hvor alle på holdet behandles ens. Det gør en kæmpe forskel, at progressionen sker for hver enkelt af os, præcis når Iva ser, at man er klar til det.

Derfor er Iva en gave i mit liv!

Annika Villadsen, Tune

 

 

Lill2

”Mor, du skal se at få dig en personlig træner”.
Det var min datters råd, for hun havde fået nok af at se på mine forsøg på at lave planke og squats.
Jeg var godt træt af tilbagevendende og irriterende småskader af at løbe, selv om jeg hverken løber særligt langt eller hurtigt. Jeg elsker bare den friske luft, og det er mit mål at kunne vandre og løbe i naturen, til jeg bliver 100 år – og uden at det gør ondt i knæ, ryg eller nogen andre steder!

Jeg indså, at jeg ikke kunne rette op på mine fejlfunktioner og manglende muskler som fritgående i et fitnesscenter og ved at se på Youtube øvelser. Jeg kunne jo mærke, at det bare blev ved med at gøre ondt. Det er  i dag flere år siden, jeg ringede til Iva. Hun har siden transformeret min tillid til min krop, og hvad den kan klare, fuldstændigt. Nu tror jeg på, at jeg kan nå mit mål om de 100 år!

Iva har et nyt træningsprogram klar til hver gang, jeg kommer, der er præcist tilrettelagt efter, hvor langt jeg er nået. Og der bliver altid justeret og gået et trin tilbage, når det er det, der skal til. Så jeg har aldrig ondt efter en koncentreret træning hos Iva, heller ikke når hun presser mig. Det er en helt ny fornemmelse i forhold til, hvordan jeg havde det tidligere i et træningscenter. Jeg er blevet meget klogere på, hvordan jeg træner rigtigt selv, og er blevet strammet op og har fået flere muskler.  Og det bedste ved det hele er, at det kan blive meget bedre endnu!

Personlig træning koster en hel del mere end et klippekort til et fitnesscenter, ja. Men hvorfor skal jeg behandle mig selv dårligere end min bil? Den kommer jo også til en professionel, så den kører optimalt. I øvrigt skal jeg holde meget længere end bilen, og jeg har ikke tænkt mig, at jeg skal have udskiftet nogen reservedele. Og jeg er overbevist om, at træningen hos Iva, er det bedste jeg kan gøre for at undgå det.

 

 

 

 

Lill Heidebo, Roskilde