2-4 Personlig Træning Gruppe

semi_privatPT

2-4 personer Personlig Træning

Du kan tilmelde dig alene eller danne din egen gruppe, se under tilmelding.

Alle i gruppen begynder med en fysisk vurdering, så jeg kan individualisere træningen til hver enkelt i gruppen. Deltagerne i gruppen træner de samme øvelser, men hele tiden på det niveau (progression og regression) og med de hensyn, der passer til den enkelte, mens alle er under min instruktion og opsyn. Ved træning i gruppen får du en stor del af fordelene som ved personlig træning 1:1, og du kan træne sammen med andre.

I træningsprogrammet indgår:

Dynamisk opvarmning – hjælper dig med at vække og aktivere dine muskler, samtidigt med at dine mest udsatte led opnår deres optimale bevægelighed.

Core træning – opbygger balanceret stabilitet, udholdenhed og styrke i dine mavemuskler, ryg, lænd og hofter.

Styrketræning– også kaldet vægtløftning- øger din styrkekraft og muskelmasse.

Metabolisk træning forbrænder fedt og forbedrer din kondition.

Hver af de fire dele af i træningen har særskilt fokus, men alle fire dele bidrager til, at du når dit mål. Og det er den optimale sammensætning af de fire dele af træningsprogrammet, der sikrer dig det maximale udbytte og den største succes med din træning. Og måske vigtigst af alt – giver dig modstandskraft overfor de uundgåelige stressfaktorer i en moderne livsførelse.

Det er omfattet af 2-4 personer Personlig træning

1-2 timers fysisk vurdering før træningen starter er obligatorisk for nye kunder. Undersøgelsen har til formål at evaluere dit bevægelsesmønster og konstatere eventuelle særlige behov og hensyn til din fysik, så jeg kan tilpasse niveauet i træningen til dig.

Gruppen aftaler dag og tidspunkt med mig for 10 træningssæssoner. Hver session er  60 – 75 min. inklusiv 10-15 min. opvarmning og cool down.


PRIS:
2 Personer i gruppen ved at købe 10 klip

1. person: 7500 kr for 10 klip
2. Person: 60% af 7500 = 4500
10 klip per person = 6.000 kr

3 Personer i gruppen ved at købe 10 klip
1. person: 7500 kr for 10 klip
2. Person: 50% af 7500 = 3750
3. Person: 40% af 7500 = 3000
10 klip per person = 4.750 kr

4 Personer i gruppen ved at købe 10 klip
1. person: 7500 kr for 10 klip
2. Person: 50% af 7500 = 3750
3. Person: 40% af 7500 = 3000
3. Person: 40% af 7500 = 3000
10 klip per person = 4.312 kr


TILMELDING:

For tilmelding og køb af træning i gruppen, afbud m.v. gælder mine almindelige forretningsbetingelser

Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@ivadesouza.dk Hvis du har spørgsmål, inden du beslutter dig for at starte, er du meget velkommen til at ringe til mig på 23 49 02 16. En gruppe startes op, når der er det tilstrækkelige antal deltagere, der ønsker at deltage i gruppen.

 

 

Max. 12 Personlig Træning Gruppe

LillegruppePT2

 

Personlig træning i en lille gruppe med max. 12 personer er en unik tilgang til træning i små grupper tilpasset det personlige træningsformat.

Konceptet

Idéen om personlig træning i mindre grupper udspringer af ønsket om, at kombinere elementer fra gruppetræning (som fx bootcamps og crossfit) med elementer fra den personlige træning.

I gruppetræningen får man dynamik og fællesskab. I den personlige træning får man den skræddersyede, individuelle kvalitet.

Målet er at skabe et system, der personliggør hver træningssession med hjælp fra de bedste værktøjer for funktionel træning, sportperformance, genoptræning og metabolisk træning.

Lille gruppe personlig træning er en fantastisk måde at kombinere metabolisk resistenstræning (en form for styrketræning) med metabolisk konditionstræning (en form for konditionstræning), hvor fokus er på den enkeltes behov for hhv. progression og regression i øvelserne.

Inde opstart i gruppen er det obligatorisk at du gennemgår en fysisk test, så jeg kan konstatere på hvilket niveau, du skal gennemføre øvelserne, og hvilke særlige hensyn, jeg eventuelt skal tage i tilrettelæggelsen af din træning.

Programmet er tilpasset en fire ugers periode, hvor der arbejdes med:

Dynamisk opvarmning – hjælper dig med at vække og aktivere dine muskler, samtidigt med at dine mest udsatte led opnår deres optimale bevægelighed.

Core træning – opbygger balanceret stabilitet, udholdenhed og styrke i dine mavemuskler, ryg, lænd og hofter.

Styrketræning– også kaldet vægtløftning- øger din styrkekraft og muskelmasse.

Metabolisk træning forbrænder fedt og forbedrer din kondition.

Hver af de fire dele af i træningen har særskilt fokus, men alle fire dele bidrager til, at du når dit mål. Og det er den optimale sammensætning af de fire dele af træningsprogrammet, der sikrer dig det maximale udbytte og den største succes med din træning. Og måske vigtigst af alt – giver dig modstandskraft overfor de uundgåelige stressfaktorer i en moderne livsførelse.

TILMELNING:

Hvordan fungerer det?

• Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@ivadesouza.dk
• En times fysisk vurdering før holdstart er obligatorisk for nye kunder. Vurderingen har til formål at evaluere dit bevægelsesmønster og evt. opdage særlige behov for bedre at kunne individualisere træningen.

Der er træning på følgende tidspunkter:

2 x ugentligt

▪ 2 træningssessioner pr. uge – 8-10 træningssessioner pr. mdr.
▪ Træningen foregår i grupper med maximalt 10-12 deltagere
▪ Hver session varer 60 -70 min – inklusive 10-15 min opvarmning og cool down

Tidspunkter:
▪ Mandag kl. 20:10
▪ Onsdag kl. 20:10
▪ Tirsdag kl. 06:15
▪ Torsdag kl. 06:15

Du kan frit komme de to gange, der passer dig i den enkelte uge, så det giver stor fleksibilitet i hverdagen.

Pris:
1150 kr. pr. måned, som betales forud.

Ved 3 måneders forudbetaling, er den samlede pris 3250 kr.
Obligatorisk fysisk vurdering: 750 kr

Totalt beløb :

For tre måneders træning, plus fysisk vurdering: 4000 kr.

For betaling, afbud m.v. gælder i øvrigt mine almindelige forretningsbetingelser

 

Holdtræning Stor Gruppe

Gruppetraening2_low

Holdtræning er for alle 

Jeg tilbyder deltagerne øvelser på det niveau, der passer den enkelte. Det foregår i praksis ved, at der på holdet trænes med baseline-øvelser, hvor der er både progressioner (øget sværhedsgrad) og regressioner (lettere sværhedsgrad) til hver øvelse. På den måde kan alle uanset niveau træne ved siden af hinanden med fuldt udbytte for hver enkelt.

Hvis du ikke har trænet før eller har stillesiddende arbejde, mangler du sikkert som så mange andre stabilitet, mobilitet, balance og styrke. Det genopretter jeg gennem træningen. Og selv om du er aktiv og træner, kan du have stor gavn at træningen, da mange ofte træner uden tilstrækkeligt fokus på deres kernemuskler.

Hvis du er i tvivl, om du er klar til at starte på holdtræning, kan du overveje at starte hos mig med en fysisk vurdering og personlig træning 1:1 for senere at fortsætte på hold. Det har mange af deltagerne på mine hold gjort med stort udbytte!

Målet med holdtræningen

Træningen på holdet har fokus på øvelser, der stabiliserer din kernemuskulatur. Det betyder i praksis, at din muskulatur holdes stærk nok til, at din ryg er i  “neutral zone” i de funktioner, din krop bliver udsat for i hverdagen. Det gælder, uanset om du arbejder i haven, gør rent, bærer rundt på børn eller dyrker sport. Træningen forebygger skader, og hjælper dig til at fungere i din hverdag med det, du holder mest af at lave – i dag og i fremtiden.

Timer og hold:

1 træningssession varer 75 min. incl. 10-15 min. opvarmning og cool down.

Du kan træne på følgende tidspunkter *:

Tirsdag kl 17:00 til kl 18:15 * /  kl 18:30 til kl 19:45
• Torsdag kl 20:00 til kl 21:15
• Lørdag kl 08:05 til kl 09:20 / kl 09:30 til kl 10:45 *

*Der skal være tilmeldt minimum 10 deltagere til et hold, før det startes.

Pris og vilkår

Du kan træne 1 x om ugen,  2 x om ugen eller ubegrænset:

1 x ugentligt

(svarer til 4-5 træningssessioner pr. måned)
kr. 450 som betales månedsvis forud. Der gives 5% rabat ved 3 måneders forudbetaling. Samlet pris kr. 1.285

2 x ugentligt:

(svarer til 8-9 træningssessioner pr. måned.
kr. 650 pr. måned, som betales månedsvis forud. Der gives 5% rabat ved 3 måneders forudbetaling. Samlet pris kr. 1.852.

Ubegrænset træning ugentligt:

kr. 972 som betales månedvis forud.  Der gives 10% rabat ved 3 måneders forudbetaling. Samlet pris kr. 2.625

Tilmelding:

• Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@ivadesouza.dk

For deltagelse, betaling, afbud, erstatningstimer m.v. gælder mine almindelige forretningsbetingelser

Træning efter fødslen

efterfoedsel

At komme tilbage i form står normalt højt på en nybagt mors to-do liste. Men med en lille ny er det ofte svært at finde tiden til at træne, så hvordan slipper du af med graviditets kiloene, når du har en baby?

Hos mig kan du træne i ro mag med personlig træning efter fødslen 1:1.  Du kan også træne i en lille gruppe, hvor I træner 2,3 eller 4 sammen. Det kan være en bedre oplevelse end et stort hold med mange små og meget uro. Måske kan du selv samle gruppen? Ellers kan du tilmelde dig alene, så starter gruppen, når der er tilmeldt det antal, der gerne vil træne sammen. Se nærmere nedenfor under pris og vilkår.

Fordele ved træning efter fødslen:

Træning efter fødslen øger stofskiftet, giver vægttab, muskeltoning og større fysisk og psykisk velvære. Samtidigt sænker du det stressniveau, der automatisk følger med at stå med en lille ny, og du ikke får sovet nok. Og endeligt reduceres blandt andet risikoen for at få en fødselsdepression.

Mit mål med din træning efter fødslen er at forbedre dit generelle velvære i en travl dagligdag, afhjælpe fysiske forandringer efter graviditeten og give dig en stærkere krop!

Træning for kroppen efter fødslen:

Træningen har specielt fokus på:

▪ dybe åndedrætsøvelser til træning af musklen i mellemgulvet
▪ bækkenbunden og de tværgående, dybe mavemuskler. Det vil blandt andet afhjælpe delte mavemusker, hvis du har fået det under graviditeten.
▪ stabilitets- og styrkeøvelser med specielt fokus på ryggen.
▪ mobilitetsøvelser hvor du har brug for det.
▪ stabilitets- og styrkeøvelser til kernemusklerne (mave, balder, bækkenbunden m.v.).
▪ brystmuskler, øvre ryg og hoftebøjnings muskler.

I øvrigt træner vi efter samme principper og med samme fokus som i min personlige træning 1:1 og træning i lille gruppe 2-4 personer.

Tidspunkt:

▪ Tirsdag og torsdag kl. 10:30

Pris og vilkår:

Du kan enten købe et forløb som personlig træning 1:1 eller træne i en gruppe med 2-4 deltagere, hvor I køber træningssessioner sammen. Pris og vilkår er de samme, også når træningen er særligt tilpasset dig/Jer efter fødslen. Der gælder også samme almindelige forretningsbetingelser for køb, afbud m.v. som gælder for træning 1:1 og for gruppe med 2-4 deltagere.

Tilmelding:

Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@ivadesouza.dk

Du er velkommen til at ringe til mig på 23 49 02 16, hvis du har spørgsmål. Du kan blandt andet høre, om jeg har nogen på listen til at starte et hold, når det passer dig at starte!

 

Boot Camp

Boot_Camp

Nyt hold starter 8. maj  !

På dette 8 ugers program kommer du til at forbrænde fedt, og du vil opleve, at din krop ændrer sig!

Samtidigt får du en ny livsstil, så dit resultatet holder.

Boot Camp er dit redskab til at komme i gang – her lærer du at træne og spise på den måde, der er rigtig for dig!

 

Boot Camp er perfekt til dig, som uanset om dit mål er:

▪  at tabe kropsfedt

▪  at opbygge tonede muskler

▪  at føle dig bedre tilpas i din krop

▪  at forøge din energi

▪  at nyde livet mere

 

Boot Camp er baseret på ny og tidssvarende viden om træning, der oprindeligt blev skabt til militær træning, og på 2,5 mill. års erfaring om menneskets ernæring. I programmet bliver du guidet igennem en verden af funktionel træning (træning med sigte på hverdags- eller idrætsspecifik funktion), sundhed og paleobaseret kost.

Bootcamp er et samarbejde mellem Valeria Lima, der står for kostprogrammet, og Iva de Souza, der står for den fysiske træning.

Velkommen til et 8-ugers intensivt forløb, der vil bringe dig til et nyt niveau!

Kostprogram og foredrag på Boot Camp:

Den paleobaserede kost på programmet er mere fleksibel og individuel end den oprindelige paleokost, men der er mange ligheder, blandt andet med et low carb, high fat koncept. Programmet har grundlæggende principper og retningslinjer, men de kan tilpasses den enkeltes behov og reaktioner. Den eneste måde at finde ud af, hvad der er en optimal kost for dig, er ved at prøve sig frem og observere.

Kostplanerne og opskrifterne i programmet, er en guideline og en hjælp, hvis du ikke har tid til – eller helst er fri for – at lægge din egen madplan under programmet.  Til programmet hører nemlig tre foredrag, der vil sætte din kreativitet igang med at bruge de mange muligher for at variere måltiderne efter kostprogrammets principper. Du vil lære at bruge madplanerne til at undgå at falde tilbage i dårlige vaner, og du vil lære om alternative ingredienser, du kan bruge, hvis der er noget, du ikke kan tåle.

 

Fysisk træning på Boot Camp:

Træningsprogrammet består af 8 ugers intensiv træning med 24 træningssessioner. Af de 8 uger vil 2 af ugerne (uge 4 og uge 8) være restituerende træning (aktiv hvile), der sikrer genopbygning efter træning. Det er videnskabeligt bevist, at dette træningsformat maksimerer dine resultater og sikrer den nødvendige mentale og fysiske restitution, så dit resultatet holder, og skader forebygges.

Træningsessionerne med styrke- eller metabolisk styrketræning består skiftevis af cirkeltræning, serier af øvelser uden pause, træning på tid eller så mange repetitioner som muligt af en lang række øvelser. Der bruges både kropsvægt, håndvægte, elastikker, TRX (suspension trænings system), kettlebells og medicinbold.

Træningssessionerne med metabolisk konditionstræning er højintens intervaltræning (HIIT), der booster din iltoptagelse, muskeludholdenhed og fedtbrænding. Træningen foregår som cirkel- og stationstræning, hvor der arbejdes i korte intervaller med kredsløbstræning (aerobic med tilstrækkelig ilt) og med styrkeøvelser (anaerob uden tilstrækkelig ilt) Der trænes med egen kropsvægt og lettere vægte, men ingen helt tunge løft. Der bruges samme værktøjer, som i styrkesessionerne, men med større fokus på kredsløbet.

 

Det lærer du på Boot Camp:

  • hvordan du træner og spiser klogt
  • hvordan kroppen er skabt til at fungere fra naturens side
  • hvordan din hormonbalance kan gøre dig til en effektiv fedtforbrænder
  • hvordan du tager al denne erfaring og viden med dig resten af livet

 

Boot Camp forløbet indeholder:

  • 2 fysiske tests:

Varighed: 2 x 1 time.

Testen er en detaljeret analyse af din fysik, herunder muskelbalance, kernestabilitet, bevægelsesmønster, styrke og kropsholdning, og du får beregnet din fedtprocent. De fysiske tests udføres i begyndelsen af forløbet og efter de 8 uger.

 

  • 3 træningssessioner pr. uge – i alt 24 sessioner:

Hver session varer 65 min, incl. 15-20 opvarmning og cool down

Træningen foregår på små hold med max. 10 deltagere

 

  • 3 ernæringsforedrag:

Foredrag 1: Velkomst med generel introduktion til kostprogrammet på Boot Camp. Du får udleveret en personlig mappe med manual for programmet. Introduktion til fase 1 af programmet. Varighed: 2,5 timer.

Foredrag 2: Generel feedback på fase 1. Introduktion til fase 2 af programmet. Varighed: 2 timer.

Foredrag 3: Introduktion til fase 3 af programmet: “Hvordan fastholder jeg min livsstilsændring?” Varighed: 2 timer.

 

  • Ugentlige menuplaner og opskrifter:

Alle retter i menuplanerne er kreative og indbydende, og lever op til en sund og simpelt paleobaseret kost. Det er opskrifter, du med mange variationsmuligheder kan bruge i din daglige kost fremover til både dig selv og dem, du spiser sammen med.

 

  • Gode råd og vejledning fra Valeria og Iva: 

Få svar på dine spørgsmål og supplerende råd på telefon eller mail under forløbet.

 

Du kan vælge mellem to Boot Camp hold:

Hold 1: Onsdag og fredag kl. 6.30-7.30, lørdag kl. 10-11 – første gang onsdag den 10. maj – sidste gang lørdag den 8. juli

Hold 2: Mandag og onsdag kl. 18-19, lørdag kl. 10-11 – første gang mandag den 8. maj – sidste gang lørdag den 8. juli

Hvis du en dag er forhindret på det hold, du er tilmeldt, kan du deltage på det andet hold.

 

Pris og betaling:

24 træningssessioner a 60 minutter (3 x per uge), Fysisk test (2 gange), Ernæringsforedrag (3 gange), ugentlige madplaner og opskrifter, pris i alt kr. 7.900,00.

▪ Ved indbetaling af hele beløbet ved tilmelding gives 5% rabat, så prisen er kr. 7.500,00

 

▪ Indbetaling ad 2 gange – pris i alt kr. 8.295,00

Depositum ved tilmelding: kr. 2900,00

Det resterende beløb kr. 5.395,00 betales en måned efter holdstart

 

▪ Indbetaling ad 3 gange – pris i alt kr. 8.695,00

Depositum ved tilmelding kr. 2.900,00

Det resterende beløb betales af 2 gange: 1. rate kr. 2.895,00 betales 1 måned efter holdstart og 2. rate kr. 2.895,00 to måneder efter holdstart

 

TILMELDING:

Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@ivadesouza.dk

Din tilmelding er bindende efter betaling, og det er ikke muligt at få refunderet pengene.