1 til 1 Personlig Træning

1 til 1 Personlig Træning

Hvad er Iva de Souza personlig coaching?

Min personlig coaching er baseret på mange års erfaring med, hvordan du omdanner fedt til muskler og samtidigt får større vitalitet og mindsker symptomer på sygdom og stress.

Jeg hjælper dig til selv at tage styring med din livsstil med sunde kostvaner og den rigtige træning tilpasset til dig. Vi finder det niveau i træning og kostvejledning, der svarer til den indsats, du er parat til at yde.

Vil du kun træne, gør vi det, vil du også have kostvejledning, tilbyder jeg også det.

Jeg tilbyder dig kort sagt alle redskaber, der kan hjælpe dig til at opnå en stærkere, slankere og bevægelig krop og til at forbedre din vitalitet og øge dit energiniveau.

Hvad går den fysiske træning ud på?

I hver træningslektion får du:

Dynamisk opvarmning – øvelser der aktiverer dine muskler, led og din mobilitet

Core træning – Træning for ens core, kerne, den stabiliserende muskulatur omkring rygsøjlen. All-round core træning omfatter alle muskler fra og med bækkenbunden, diaphragma pelvis, til mellemgulvsmusklen, diaphragma, d.v.s. både de ydre og de indre mave- og rygmuskler, inklusive de såkaldte korsetmuskler, den tværgående mavemuskel, transversus abdominis, og de dybe rygmuskler, multifidi.

Styrkeøvelser – for øget kraft, muskelmasse og balance.

Metabolisk træning – der forbrænder fedt og forbedrer din kondition.

Selv om hver type træning fokuserer på et særligt område, er det den rette balance mellem øvelserne, som jeg sætter sammen til dig, der er din garanti for succes og fremskridt i træningen.

Hvordan kommer jeg i gang med træningen?

Du kommer til en konsultation hos mig, hvor jeg hører om dine ønsker og mål med din træning. Jeg foretager en grundig fysisk test, og jeg beder dig besvare en række spørgsmål. Det skal jeg bruge for at kunne udarbejde et træningsprogram, der er tilpasset specielt til dig og dine behov. Konsultationen varer ca. 1,5 time. Herefter aftaler vi det videre forløb.


Hvad koster det?

Obligatorisk fysisk vurdering: 750 kr

Den første konsultation koster 850 kr. og betales forud.

10 x personlig træning af 60 – 75 min varighed, inklusiv 10 – 15 min. opvarming koster 7.500 kr. og betales forud.

Hvis du køber 10 lektioners personlig træning umiddelbart efter den første konsultation, er den fysiske vurdering gratis.

Du kan også vælge i stedet at købe træning pr. gang til kr. 800,00, eller 5 gange for kr. 3.875 kr.

Kontakt

Skrive en mail til info@ivadesouza.dk og jeg ringer til dig. 

 

 

 

2-4 Personlig Træning Gruppe

2-4 personer Personlig Træning

Du kan tilmelde dig alene eller danne din egen gruppe, se under tilmelding.

Alle i gruppen begynder med en fysisk vurdering, så jeg kan individualisere træningen til hver enkelt i gruppen. Deltagerne i gruppen træner de samme øvelser, men hele tiden på det niveau (progression og regression) og med de hensyn, der passer til den enkelte, mens alle er under min instruktion og opsyn. Ved træning i gruppen får du en stor del af fordelene som ved personlig træning 1:1, og du kan træne sammen med andre.

I træningsprogrammet indgår:

Dynamisk opvarmning – hjælper dig med at vække og aktivere dine muskler, samtidigt med at dine mest udsatte led opnår deres optimale bevægelighed.

Core træning – opbygger balanceret stabilitet, udholdenhed og styrke i dine mavemuskler, ryg, lænd og hofter.

Styrketræning– også kaldet vægtløftning- øger din styrkekraft og muskelmasse.

Metabolisk træning forbrænder fedt og forbedrer din kondition.

Hver af de fire dele af i træningen har særskilt fokus, men alle fire dele bidrager til, at du når dit mål. Og det er den optimale sammensætning af de fire dele af træningsprogrammet, der sikrer dig det maximale udbytte og den største succes med din træning. Og måske vigtigst af alt – giver dig modstandskraft overfor de uundgåelige stressfaktorer i en moderne livsførelse.

Det er omfattet af 2-4 personer Personlig træning:

1-2 timers fysisk vurdering før træningen starter er obligatorisk for nye kunder. Undersøgelsen har til formål at evaluere dit bevægelsesmønster og konstatere eventuelle særlige behov og hensyn til din fysik, så jeg kan tilpasse niveauet i træningen til dig. Obligatorisk fysisk vurdering: 750 kr

Gruppen aftaler dag og tidspunkt med mig for 10 træningssæssoner. Hver session er  60 – 75 min. inklusiv 10-15 min. opvarmning og cool down.


PRIS:
2 Personer i gruppen ved at købe 10 klip

1. person: 7500 kr for 10 klip
2. Person: 60% af 7500 = 4500
10 klip per person = 6.000 kr

3 Personer i gruppen ved at købe 10 klip
1. person: 7500 kr for 10 klip
2. Person: 50% af 7500 = 3750
3. Person: 40% af 7500 = 3000
10 klip per person = 4.750 kr

4 Personer i gruppen ved at købe 10 klip
1. person: 7500 kr for 10 klip
2. Person: 50% af 7500 = 3750
3. Person: 40% af 7500 = 3000
3. Person: 40% af 7500 = 3000
10 klip per person = 4.312 kr


TILMELDING:

For tilmelding og køb af træning i gruppen, afbud m.v. gælder mine almindelige forretningsbetingelser

Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@ivadesouza.dk Hvis du har spørgsmål, inden du beslutter dig for at starte, er du meget velkommen til at ringe til mig på 23 49 02 16. En gruppe startes op, når der er det tilstrækkelige antal deltagere, der ønsker at deltage i gruppen.

 

 

Max. 12 Personlig Træning Gruppe

 

Personlig træning i en lille gruppe med max. 12 personer er en unik tilgang til træning i små grupper tilpasset det personlige træningsformat.

Konceptet

Idéen om personlig træning i mindre grupper udspringer af ønsket om, at kombinere elementer fra gruppetræning (som fx bootcamps og crossfit) med elementer fra den personlige træning.

I gruppetræningen får man dynamik og fællesskab. I den personlige træning får man den skræddersyede, individuelle kvalitet.

Målet er at skabe et system, der personliggør hver træningssession med hjælp fra de bedste værktøjer for funktionel træning, sportperformance, genoptræning og metabolisk træning.

Lille gruppe personlig træning er en fantastisk måde at kombinere metabolisk resistenstræning (en form for styrketræning) med metabolisk konditionstræning (en form for konditionstræning), hvor fokus er på den enkeltes behov for hhv. progression og regression i øvelserne.

Inde opstart i gruppen er det obligatorisk at du gennemgår en fysisk test, så jeg kan konstatere på hvilket niveau, du skal gennemføre øvelserne, og hvilke særlige hensyn, jeg eventuelt skal tage i tilrettelæggelsen af din træning.

Programmet er tilpasset en fire ugers periode, hvor der arbejdes med:

Dynamisk opvarmning – hjælper dig med at vække og aktivere dine muskler, samtidigt med at dine mest udsatte led opnår deres optimale bevægelighed.

Core træning – opbygger balanceret stabilitet, udholdenhed og styrke i dine mavemuskler, ryg, lænd og hofter.

Styrketræning– også kaldet vægtløftning- øger din styrkekraft og muskelmasse.

Metabolisk træning forbrænder fedt og forbedrer din kondition.

Hver af de fire dele af i træningen har særskilt fokus, men alle fire dele bidrager til, at du når dit mål. Og det er den optimale sammensætning af de fire dele af træningsprogrammet, der sikrer dig det maximale udbytte og den største succes med din træning. Og måske vigtigst af alt – giver dig modstandskraft overfor de uundgåelige stressfaktorer i en moderne livsførelse.

TILMELNING:

Hvordan fungerer det?

• Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@ivadesouza.dk
• En times fysisk vurdering før holdstart er obligatorisk for nye kunder. Vurderingen har til formål at evaluere dit bevægelsesmønster og evt. opdage særlige behov for bedre at kunne individualisere træningen.

Der er træning på følgende tidspunkter:

2 x ugentligt

▪ 2 træningssessioner pr. uge – 8-10 træningssessioner pr. mdr.
▪ Træningen foregår i grupper med maximalt 10-12 deltagere
▪ Hver session varer 60 -70 min – inklusive 10-15 min opvarmning og cool down


Tidspunkter:

Personlig Træning Gruppe – max 12 deltagere 

Gruppe SGPT1 – Mandag og onsdag kl. 18.00-19.00 (primært meget øvede)

Gruppe SGPT 2 – Onsdag kl. 16.45-17.45 og lørdag kl. 09:30 -10:30 (primært øvede)

Gruppe SGPT 3 – Tirsdag kl. 16.20 -17.20 og torsdag kl. 18:30-19:3o (primært begyndere og let øvede)   

 

Hvis du er forhindret i at træne en dag på dit eget hold, kan du (efter forudgående aftale med Iva) træne på et af de andre hold i løbet af ugen. Det giver dig stor fleksibilitet i hverdagen!

Pris:
1150 kr. pr. måned, som betales forud.

Ved 3 måneders forudbetaling, er den samlede pris 3250 kr.
Obligatorisk fysisk vurdering: 750 kr

Totalt beløb :

For tre måneders træning, plus fysisk vurdering: 4000 kr.

For betaling, afbud m.v. gælder i øvrigt mine almindelige forretningsbetingelser

 

Holdtræning Stor Gruppe

Holdtræning er for alle 

Jeg tilbyder deltagerne øvelser på det niveau, der passer den enkelte. Det foregår i praksis ved, at der på holdet trænes med baseline-øvelser, hvor der er både progressioner (øget sværhedsgrad) og regressioner (lettere sværhedsgrad) til hver øvelse. På den måde kan alle uanset niveau træne ved siden af hinanden med fuldt udbytte for hver enkelt.

Hvis du ikke har trænet før eller har stillesiddende arbejde, mangler du sikkert som så mange andre stabilitet, mobilitet, balance og styrke. Det genopretter jeg gennem træningen. Og selv om du er aktiv og træner, kan du have stor gavn at træningen, da mange ofte træner uden tilstrækkeligt fokus på deres kernemuskler.

Hvis du er i tvivl, om du er klar til at starte på holdtræning, kan du overveje at starte hos mig med en fysisk vurdering og personlig træning 1:1 for senere at fortsætte på hold. Det har mange af deltagerne på mine hold gjort med stort udbytte!

Målet med holdtræningen

Træningen på holdet har fokus på øvelser, der stabiliserer din kernemuskulatur. Det betyder i praksis, at din muskulatur holdes stærk nok til, at din ryg er i  “neutral zone” i de funktioner, din krop bliver udsat for i hverdagen. Det gælder, uanset om du arbejder i haven, gør rent, bærer rundt på børn eller dyrker sport. Træningen forebygger skader, og hjælper dig til at fungere i din hverdag med det, du holder mest af at lave – i dag og i fremtiden.

Timer og hold:

1 træningssession varer 75 min. incl. 10-15 min. opvarmning og cool down.

Du kan træne på følgende tidspunkter:


• Tirsdag kl 17:30 til kl 18:45
• Lørdag kl 08:15 til kl 09:25

 

Pris og vilkår

Du kan træne 1 x om ugen,  2 x om ugen eller ubegrænset:

1 x ugentligt

(svarer til 4-5 træningssessioner pr. måned)
kr. 450 som betales månedsvis forud. Der gives 5% rabat ved 3 måneders forudbetaling. Samlet pris kr. 1.285

2 x ugentligt:

(svarer til 8-9 træningssessioner pr. måned.
kr. 650 pr. måned, som betales månedsvis forud. Der gives 5% rabat ved 3 måneders forudbetaling. Samlet pris kr. 1.852.

Ubegrænset træning ugentligt:

kr. 972 som betales månedvis forud.  Der gives 10% rabat ved 3 måneders forudbetaling. Samlet pris kr. 2.625

Tilmelding:

• Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@ivadesouza.dk

For deltagelse, betaling, afbud, erstatningstimer m.v. gælder mine almindelige forretningsbetingelser