1 til 1 Personlig Træning -

1 til 1 Personlig Træning

1 til 1 Personlig Træning

Hvad er Iva de Souza personlig coaching?

Min personlig coaching er baseret på mange års erfaring med, hvordan du omdanner fedt til muskler og samtidigt får større vitalitet og mindsker symptomer på sygdom og stress.

Jeg hjælper dig til selv at tage styring med din livsstil med sunde kostvaner og den rigtige træning tilpasset til dig. Vi finder det niveau i træning og kostvejledning, der svarer til den indsats, du er parat til at yde.

Vil du kun træne, gør vi det, vil du også have kostvejledning, tilbyder jeg også det.

Jeg tilbyder dig kort sagt alle redskaber, der kan hjælpe dig til at opnå en stærkere, slankere og bevægelig krop og til at forbedre din vitalitet og øge dit energiniveau.

Hvad går den fysiske træning ud på?

I hver træningslektion får du:

Dynamisk opvarmning – øvelser der aktiverer dine muskler, led og din mobilitet

Core træning – Træning for ens core, kerne, den stabiliserende muskulatur omkring rygsøjlen. All-round core træning omfatter alle muskler fra og med bækkenbunden, diaphragma pelvis, til mellemgulvsmusklen, diaphragma, d.v.s. både de ydre og de indre mave- og rygmuskler, inklusive de såkaldte korsetmuskler, den tværgående mavemuskel, transversus abdominis, og de dybe rygmuskler, multifidi.

Styrkeøvelser – for øget kraft, muskelmasse og balance.

Metabolisk træning – der forbrænder fedt og forbedrer din kondition.

Selv om hver type træning fokuserer på et særligt område, er det den rette balance mellem øvelserne, som jeg sætter sammen til dig, der er din garanti for succes og fremskridt i træningen.

Hvordan kommer jeg i gang med træningen?

Du kommer til en konsultation hos mig, hvor jeg hører om dine ønsker og mål med din træning. Jeg foretager en grundig fysisk test, og jeg beder dig besvare en række spørgsmål. Det skal jeg bruge for at kunne udarbejde et træningsprogram, der er tilpasset specielt til dig og dine behov. Konsultationen varer ca. 1,5 time. Herefter aftaler vi det videre forløb.


Hvad koster det?

Obligatorisk fysisk vurdering: 750 kr

Den første konsultation koster 850 kr. og betales forud.

10 x personlig træning af 60 – 75 min varighed, inklusiv 10 – 15 min. opvarming koster 7.500 kr. og betales forud.

Hvis du køber 10 lektioners personlig træning umiddelbart efter den første konsultation, er den fysiske vurdering gratis.

Du kan også vælge i stedet at købe træning pr. gang til kr. 800,00, eller 5 gange for kr. 3.875 kr.

Kontakt

Skrive en mail til info@ivadesouza.dk og jeg ringer til dig.