Træning efter fødslen

efterfoedsel

At komme tilbage i form står normalt højt på en nybagt mors to-do liste. Men med en lille ny er det ofte svært at finde tiden til at træne, så hvordan slipper du af med graviditets kiloene, når du har en baby?

Hos mig kan du træne i ro mag med personlig træning efter fødslen 1:1.  Du kan også træne i en lille gruppe, hvor I træner 2,3 eller 4 sammen. Det kan være en bedre oplevelse end et stort hold med mange små og meget uro. Måske kan du selv samle gruppen? Ellers kan du tilmelde dig alene, så starter gruppen, når der er tilmeldt det antal, der gerne vil træne sammen. Se nærmere nedenfor under pris og vilkår.

Fordele ved træning efter fødslen:

Træning efter fødslen øger stofskiftet, giver vægttab, muskeltoning og større fysisk og psykisk velvære. Samtidigt sænker du det stressniveau, der automatisk følger med at stå med en lille ny, og du ikke får sovet nok. Og endeligt reduceres blandt andet risikoen for at få en fødselsdepression.

Mit mål med din træning efter fødslen er at forbedre dit generelle velvære i en travl dagligdag, afhjælpe fysiske forandringer efter graviditeten og give dig en stærkere krop!

Træning for kroppen efter fødslen:

Træningen har specielt fokus på:

▪ dybe åndedrætsøvelser til træning af musklen i mellemgulvet
▪ bækkenbunden og de tværgående, dybe mavemuskler. Det vil blandt andet afhjælpe delte mavemusker, hvis du har fået det under graviditeten.
▪ stabilitets- og styrkeøvelser med specielt fokus på ryggen.
▪ mobilitetsøvelser hvor du har brug for det.
▪ stabilitets- og styrkeøvelser til kernemusklerne (mave, balder, bækkenbunden m.v.).
▪ brystmuskler, øvre ryg og hoftebøjnings muskler.

I øvrigt træner vi efter samme principper og med samme fokus som i min personlige træning 1:1 og træning i lille gruppe 2-4 personer.

Tidspunkt:

▪ Tirsdag og torsdag kl. 10:30

Pris og vilkår:

Du kan enten købe et forløb som personlig træning 1:1 eller træne i en gruppe med 2-4 deltagere, hvor I køber træningssessioner sammen. Pris og vilkår er de samme, også når træningen er særligt tilpasset dig/Jer efter fødslen. Der gælder også samme almindelige forretningsbetingelser for køb, afbud m.v. som gælder for træning 1:1 og for gruppe med 2-4 deltagere.

Tilmelding:

Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@ivadesouza.dk

Du er velkommen til at ringe til mig på 23 49 02 16, hvis du har spørgsmål. Du kan blandt andet høre, om jeg har nogen på listen til at starte et hold, når det passer dig at starte!