.entry-thumb { display: none; }

Personlig Træning 1 til 1

PT_Lill1

DSC_0147_low

Én til én – Personlig Coaching

Med mit personlige coachingsprogram har jeg hjulpet mange kunder til at opbygge muskler og tabe kropsfedt. Samtidigt har mine kunder fået øget deres selvtillid og vitalitet, og de oplever mindre stress.  I alle led af min coaching ser jeg efter underliggende årsager til sygdom, skader og stress, for jeg betragter hele  kroppen som et “system af systemer”.

Jeg analyserer din krops funktioner og dit generelle helbred blandt andet på grundlag af en række spørgsmål om, hvad du mærker i din dagligdag. På det grundlag giver jeg dig en række værktøjer, der er afstemt efter din forandringsparathed.

Du vil med min coaching lære, hvordan du forebygger sygdom, skader og stress gennem sunde kostvaner, bevidst livsstil og den rigtige motion, og du vil forstå, hvordan måltider, træning og mangel på søvn har indvirkning på dit hormonelle system.

Iva de Souza tilbyder hele spekteret af værktøjer, der gør dig stærkere, slankere, mere muskuløs og atletisk, så du opnår den krop, du ønsker. Samtidigt vil du opleve, at du får mere vitalitet og energi!

I træningsprogrammet indgår:

Dynamisk opvarmning – hjælper dig med at vække og aktivere dine muskler, samtidigt med at dine mest udsatte led opnår deres optimale bevægelighed.

Core træning – opbygger balanceret stabilitet, udholdenhed og styrke i dine mavemuskler, ryg, lænd og hofter.

Styrketræning– også kaldet vægtløftning- øger din styrkekraft og muskelmasse.

Metabolisk træning forbrænder fedt og forbedrer din kondition.

Hver af de fire dele af i træningen har særskilt fokus, men alle fire dele bidrager til, at du når dit mål. Og det er den optimale sammensætning af de fire dele af træningsprogrammet, der sikrer dig det maximale udbytte og den største succes med din træning. Og måske vigtigst af alt – giver dig modstandskraft overfor de uundgåelige stressfaktorer i en moderne livsførelse.

Én til én – Personlig Coaching

1-2 timers fysisk vurdering før træningen starter er obligatorisk for nye kunder. Undersøgelsen har til formål at evaluere dit bevægelsesmønster og konstatere eventuelle særlige behov og hensyn til din fysik, så jeg kan tilpasse træningen til dig. Pris kr. 850,00

Træningsessioner: Hver session er  60 – 75 min. inklusiv 10-15 min. opvarmning og cool down. Pris pr. session kr. 770,00

Ved køb af klippekort med 10 sessioner: kr. 7.500,00
Ved køb af klippekort med 5 sessioner.: kr. 3.850,00.

For træning med køb af klippekort, afbud m.v.  gælder mine almindelige forretningsbetingelser

TILMELDING:
Du tilmelder dig ved at sende en mail til info@ivadesouza.dk Hvis du har spørgsmål, inden du beslutter dig for at starte, er du meget velkommen til at ringe til mig på 23 49 02 16.