Anbefalinger -

Jeg kunne ikke forestille mig en bedre træner

“Mit navn er Sofie Munch Wiberg, og jeg er 17 år gammel. Jeg startede til træning hos Iva med smerter i lænden og skuldrene. Jeg havde også en hofte, der lavede underlige knase-lyde, når jeg gik, hvilket jeg var rigtig godt og grundigt træt af. Jeg fik altid ondt i skuldrene, når jeg sad og skrev i skolen eller lavede noget på computeren. Jeg hørte om Iva gennem min mor, der i lang tid havde trænet hos hende. Det krævede lidt overtalelse at få mig til at starte hos hende, men jeg fortryder det overhovedet ikke. Allerede efter kort tid sammen med Iva, blev mine rygsmerter mindre og hoften stoppede sine lyde. Nu her efter 3 år med træning hos hende, har jeg stort set aldrig ondt i lænd, ryg eller skuldre. Det er fantastisk! Udover dette har jeg lært at bruge min krop på en helt anden måde – det viser sig, at jeg har lavet de mest basale bevægelser helt forkert, hvilket var grunden til mine smerter. Jeg har i det hele taget fået mere balance og styrke.
Jeg tror det ville være smart for alle – om man så har smerter eller ej – at træne lidt hos Iva, for hun lærer én at holde sin krop ved lige og passe godt på den.

Jeg kunne ikke forestille mig en bedre træner end Iva – hun er altid oplagt og forberedt og simpelthen så sød og godhjertet. Hun er altid klar på at arbejde hårdt, men er også god til at spørge ind til mine interesser og snakke og grine. Hun er rigtig god med mennesker, og jeg er aldrig i tvivl om, at jeg er i gode hænder hos hende.

Sofie Munch Wiberg


Jeg er blevet stærkere og har meget mere balance

“Kære Iva
Nu er det godt 4 år siden jeg til min 75 års fødselsdag fik et gavekort af mine børn, til træning hos dig.

Efter jeg havde fået 2 nye hofter, 2 nye knæ og 3 små blodpropper, fik jeg problem med balance, og jeg gik dårligt.

Det var godt jeg kom til træning hos dig. Du kunne få mig til at bruge muskler jeg ikke vidste jeg havde og til at føle mig meget bedre.

Du kunne tage hensyn til mine nye hofter og knæ og få min balance meget bedre.

På grund af mine 2 nye knæ, jeg kan ikke ligge på dem, men du udtænker øvelser jeg kan magte.

Jeg er blevet meget stærke, min balance er blevet meget bedre, og jeg kan gå op og ned på trapper uden problem og selv handle ind.

Kærlig Hilsen, Anni

Anni Bach Henriksen


Bedre nattesøvn og 7 kilo lettere

“Jeg har i november måned været på Iva’s 2 Ugers Livsforandrings Program.

De første 2 uger bestod i at trappe ned for kaffe, sodavand, mælkeprodukter, sukker og brød. Det gik rigtig fint. Derefter de 2 Ugers Livsforandrings program. Man får opskrifter at følge hver dag.  Det var ikke hver dag jeg fulgte opskrifterne til punkt og prikke, og nogle gange skiftede jeg nogen ingredienser ud med andre, og det gik fint.

Jeg fik mere energi, for jeg blev mere træt om aftenen og gik omkuld omkring kl. 22-23, hvor jeg før kunne gå i seng mellem 24-1. Mit humør blev også meget bedre, og jeg tabte mig i alt ca. 7 kg!

I dag har mine smagsløg ændret sig, så jeg drikker ikke kaffe længere, og jeg har heller ikke lyst til rødvin og mælkeprodukter.”

Alice Harmurkesen


Tillid til en 10 kilo lettere krop med mere modstandskraft 

“Jeg kontaktede Iva, da jeg igennem længere tid havde overvejet at få en personlig træner til at vejlede mig om træning og kost.

I hele mit voksne liv har jeg været overvægtig. Jeg har i mange år haft tendens til stress og angst. I min familie er der livsstilsygdomme som diabetes og forhøjet kolesterol. Jeg var motiveret til at få en stærkere krop og et sundere og mere positivt sind.

Her 6 måneder senere er jeg godt på vej!

I mine første måneder med personlig træning hos Iva, lagde vi vægt på stressreducerende øvelser. Det gav mig ro, teknik og styrke. Iva arbejder med det hele menneske, og det har gjort stort indtryk på mig at opdage, hvor vigtigt det er, at kroppen forstår de ændringer, der sker. At arbejdet hen i mod en sundere krop også handler om nervesystemet, hjernen og hormonerne. Vejrtrækning, ro og gentagelser er lige så vigtigt som sved på panden.

Jeg valgte at følge Ivas kostprogram, og det var på en gang meget nemt og ekstremt svært. Jeg troede, det sværeste ville være at følge kostplanen, men det sværeste var i virkeligheden den mentale del. Jeg var udfordret psykisk, men Iva var med hele vejen, så vi kunne snakke om, hvad der skete i min krop og i mit sind.

Jeg er nu i en krop,  der er 10 kg lettere og adskillige centimeter mindre. Min blodsukker er stabilt, og mit forhold til mad er ændret markant. Jeg har fået mere overskud både på mit arbejde og privat. Og jeg oplever, at jeg er mere modstandsdygtig overfor udfordringerne i en til tider stressende hverdag.

En kollega spurgte for nyligt til mit vægttab: “ Hvad er dit mål?” Mit svar viser noget af det vigtigste, jeg har fået med mig i forløbet hos Iva: “Jeg har ikke noget mål. Jeg har tillid til, at min krop ved, hvad der er godt. Så længe jeg lytter til det, behøver jeg ikke have noget mål”.

Camilla Heurlin