6 ugers forløb -

6 UGERS MOBILITET OG STYRKETRÆNINGSFORLØB

Denne 6 ugers træning fokuserer på mobilitet – altså kombinationen mellem styrke og fleksibilitet. Du vil gå fra hver time med en følelse af at være GENOPLADET.

Fra den 04. februar – 11. marts 2023

HVAD ER MOBILITETS-OG-STYRKETRÆNINGSFORLØB?

Denne 6 ugers træning fokuserer på mobilitet – altså kombinationen mellem styrke og fleksibilitet. Vi arbejder strategisk fra top til tå med fokus på bevægelse i alle kroppens vigtige led og yderstillinger. Det øger din smidighed og bevægelighed og gør dig bedre i stand til at udføre alle former for bevægelser i dagligdagen, i sport og under træning.


Mobilitetstræninger en genial måde at kombinere styrke og fleksibilitet i én og samme øvelse. Hvorfor er det genialt? Fordi det øget mobilitet er en forudsætning for enhver, der ønsker at øge sin performance – hvad enten det er som eliteudøver eller i dagligdagen.

Så: Uanset om du træner for at spille golf på eliteniveau; om du træner i din dagligstue for at opnå en fit og funktionel krop eller bare ønsker at sidde på huk for at lege med dine børn – så gør mobilitet livet bedre.


Kort om forskellen på fleksibilitet og mobilitet:

Fleksibilitet er for eksempel, når du kan trække tommelfingeren tilbage med den anden hånd, så den rører dit håndled. I modsætning hertil er mobilitet evnen til at trække din tommelfinger til præcis samme sted på dit håndled uden hjælp fra den anden hånd. Med andre ord: Mobilitetstræning en form for styrketræning, der øger nervesystemets evne til at aktivere muskler og led på samme tid.

PRAKTISK INFORMATION

6 ugers forløb: Træning 1 gang om ugen. 6 lørdage.

DATO: Fra den 04. februar – 11. marts 2023 – (uge: 5, 6, 7, 8, 9, 10)

TID: lørdag kl. 9:10 til 10.05 – 55 minutter

STED: Frederiksborgvej 2 – 4000 Roskilde

PRIS: Kr. 1.090, –