KOSTVEJLEDNING

The Nutrition Clean & Fitness Clever Program
Er for dig der søger bedre sundhed, af den fysiske livskraft, følelsesmæssige og mentale krop.

Den er baseret på de kulinariske traditioner (næringsstof-tætte fødevarer) fra vores forfædre, og valg af fødevarer og præparater til sunde ikke industrialiserede folk.

Hvis vi kan komme tilbage til en kost tæt som muligt på vores forfædre, vil vi have de magre, stærke kroppe, som vi stræber efter.

Ikke blot vil vi se stærkere, slankere kroppe, men mange af de moderne sygdomme vil begynde at blegne.

Gennem sin praksis  faciliterer Iva de Souza individuelle livsstilsændringer med fokus på ernæring, træning og andre livsstilsfaktorer, der påvirker vores sundhed og velvære som f.eks. stress, hormonelle ubalancer, restitution, søvncyklus m.v.

Gennem sin praksis er det Iva de Souzas mål at hjælpe den enkelte med individuelle livsstilsændringer gennem fokus på ernæring, træning og andre livsstilsfaktorer, der påvirker vores sundhed og velvære som f.eks. stress, hormonelle ubalancer, restitution, søvncyklus med videre.

Iva lever selv som hun prædiker: Selv om hun optræder som formidler i moderne livsstilsændringer, tror hun også på at vores forfædre var fantastiske til at spise sig til et godt helbred både fysisk, mentalt og åndeligt. Det lever hun selv 100 procent efter.

Derfor er Iva også klar med “næringsrige” fødevarer på alle planer.

Iva de Souza faciliterer livsstilsforandring med speciale i følgende områder:

  • Vægttab
  • Regulering af blodsukkeret i forbindelse med hypoglykæmi og type 2 diabetes
  • Fordøjelsesproblemer
  • Fødevareoverfølsomhed og -intolerans – herunder fx gluten , mejeriprodukter, soja & nødder 

Uanset om du ønsker at tabe dig, ændre din kropsform, overvinde sundheds udfordring eller optimere en allerede sund livsstil, vil dette program lære dig at nå dit potentiale.

Lær forholdet mellem mad og en sund krop

Hvordan næringsstoffer optages, absorberes, transporteres, nedbrydes, opbevares og elimineres af kroppen? Hvordan kan indholdet af dit køleskab føre til et sundere eller usundt liv?

Mit ernæringsprogram giver svar på de spørgsmål alle kan have behov for at vide noget om: at leve længere og sundere.

Tid til at vurdere, hvad du spiser, og hvordan dette påvirker din krop!
Ved at følge dette program vil du vide det ogen sundere livsstil dag efter dag.

METODE
Her
arbejdes der målrettet med den enkeltes ernæringsmæssige behov. Ved tilrettelæggelse af et individuelt tilpasset kost- livsstilsprogram, inddrages bl.a. viden om personlig livsstil, fødevarekvalitet, fødevareintolerence, fordøjelsesystemet, afgiftningssystemet, hormonel ubalance, søvnrytme og stressniveau.

Det er vigtigt, at forløbet kan integreres i dit liv uden at det bliver en uoverskuelig opgave. Men for at optimere resultatet, vil der være faste procedurer, der skal udføres. Disse gennemgås herunder.

SPØRGESKEMAET
Når du bestiller tid til første konsultation, vil du modtage et spørgeskema. Det bedes udfyldt og returneres, så jeg har det i god tid, dog senest 2 dage, inden konsultationen. På baggrund af dine svar kigger jeg på din krops kontrolsystemer, de indre organer, fordøjelsessystemet, livsstil, kostvaner, familiehistorie m.m. Herefter defineres i fællesskab udfordringens omfang og dine mål med forløbet.

Spørgeskemaet er yderst vigtigt, fordi det giver et større indblik af din situation, symptomer og formålet. På den måde møder jeg  dig med større indsigt af situation og konsultationen udnyttes optimalt. Giv dig derfor god tid til at udfylde det, så godt du kan.

Alle oplysninger behandles naturligvis fortroligt.


Der er 2 forløb, som du kan vælge imellem:

1. Forløb på tre konsultationer
En grundpakke, der går i dybden med din livsstil. Grundpakkerne omfatter en konsultation af to timers varighed og to opfølgende konsultationer, som følgende:
Konsultation nr. 2 efter to til seks uger af én times varighed.
Konsultation nr. 3 efter fire til tolv uger af en times varighed.

Forløbet indeholder:
Helbredsanalyse
Analyse ernærnings- og livsstilsvaner
Analyse af stressniveau
Stofskiftetype-Test
Kostplan
Konkret menuforslag
Opskrifter
Eventuelle anbefalinger om kosttilskud

Pris
Prisen for analyse af spørgeskemaer og efterfølgende konsultationer: kr. 3250,- og skal betales forud for den første konsultation. Du kan efterfølgende altid tilkøbe ekstra konsultationer til en timepris af kr. 770 kr. Hertil knyttes en rabat ved køb af flere timer.


2. En enkelt konsultation
1 1/2 times individuelt forløb med fokus på generel livsstilsundersøgelse. Denne type af forløb er ideel, hvis du har brug for:

Introduktion til et basis kost program
Faglig vurdering af din kost
Faglig vurdering af dine symptomer
Analyse og vurdering om din sundhed og livsstil og tilrettelæggelse af et muligt forløb

Pris
Prisen: kr. 1150 kr. (betales forud for den første konsultation).